Kontakt

Vi har kontor i andre etasje over en av byens beste caféer, med kanskje Tønsbergs hyggeligste bakgård. Stikk gjerne innom oss for en uforpliktene caféprat der vi kan idémyldre omkring muligheter og potensiale i ditt firma (eller din organisasjon, ditt brand, ditt konsept – din drøm). Kanskje kan et spennende møte og en god kopp kaffe være startskuddet på et nytt og givende samarbeid?

Kontakt senior rådgiver og daglig leder Petter Wilhelmsen på tlf. +47 922 922 02 eller e-post petter@digitalfabrikken.no

Besøksadresse: Øvre Langgate 44, 2. etg. (inng. i bakgården til café Bare Barista)

Postadresse: Øvre Langgate 44, N-3110 Tønsberg, Norway, eller post@digitalfabrikken.no

Digitalfabrikken Reklamebyrå hjelper bedrifter til hensiktsdrevet* virksomhet og har gjennom snart tre tiår hjulpet over 100 store og små virksomheter med ulike oppgaver innen merkevarebygging. Dette har gitt oss et rikt erfaringsgrunnlag innen reklame, konseptutvikling, kreativ kommunikasjon og strategisk design. Vi har bidratt som fasilitator i en rekke prosesserer og workshops, noe som har gitt oss god forståelse for helhet og virksomhetenes behov for flersidige vurderinger. Våre leveranser har en strategisk forankring og er inspirert av troen på at unike bedrifter vinner oftere.

*Mindworks with Purpose: Vår markedsorienterte definisjon av hensikt uttrykker i praksis at bedriftens ekspertise skal utgjøre en forskjell for de som trenger den. Vi søker å finne koblingspunktet mellom talent og behov, fordi vi tror det er der gullet ligger. Grunnlaget for det hele, det som gir mening og samsvarer med alt og alle. Aristoteles sa (350 f.Kr.): «Der ditt talent og verdens behov krysses, ligger ditt kall (lat. hensikt)».

Illustrasjon: Sigmund Sontum / Foto: Petter Wilhelmsen