La oss ta en kreativ prat om din bedrift!

– Jeg vil gjerne invitere deg til en uforpliktende og kostnadsfri rådgivertime der merkevarebygging og kommunikasjon i din bedrift skal få være tema. Vi kan da sammen belyse og analysere spesifikke innsatsfaktorer som erfaringsmessig påvirker resultatene i bedriften.

For at vi skal få en effektiv time sammen er det en fordel om du på forhånd gir meg noen stikkord om hva du ønsker å snakke om — her er noen forslag som du kan lime inn i svarfeltet på skjema under (du kan også velge dine egne):

#kommunikasjonsidé #helhet #newbusiness #kreativitet #konseptutvikling #merkevarestrategi #hensikt #verdigrunnlag #kommunikasjonskonsept #contentmarketing #facebook #rankboard #grafiskprofil #logo #nettsted #ledercoaching #forretningsutvikling.

 

«Ja, jeg vil gjerne ha en uforpliktende og kostnadsfri rådgivertime der vi diskuterer merkevarebygging og kommunikasjon i min bedrift!»

Digitalfabrikken utfører hensiktsdrevet og kreativt arbeid med strategisk forankring. Vi har mange års erfaring fra strategi- og lederoppgaver i næringslivet, og bred operativ trening med interne prosesser og kreativt arbeid for flere av landets største bedrifter. Våre leveranser har en strategisk forankring og er inspirert av troen på at unike bedrifter vinner oftere.

Digitalfabrikken har lært mye gjennom mange års teamwork med kunder og samarbeidspartnere. Vi har et rikt erfaringsgrunnlag innen strategisk kommunikasjon og design, og har jobbet bredt og dypt med konseptutvikling og ulike kreative oppgaver. Vi har fasilitert en rekke interne prosesserer og workshops, noe som har gitt oss god forståelse for helhet og bedriftenes behov for flersidige vurderinger. Gjennom årene har vi arbeider for både internasjonale og nasjonale merkenavn, for ikke å glemme en rekke mindre bedrifter og organisasjoner.

Har du spørsmål kan sr. rådgiver Petter Wilhelmsen kontaktes på 922 922 02 eller petter@digitalfabrikken.no.