Nettstedet – din egen kanal for merkevarebygging

På ditt eget nettsted kan du gjøre akkurat hva du vil. Du kan fortelle historien om din bedrift, selge produkter og gi dine kunder løpende informasjon om nyheter. Der kan du engasjere publikum og dele din bedrifts fantastiske verden. Dette gjør nettstedet ditt til din viktigste kanal for effektiv merkevarebygging.

Grenseløst potensiale

Vi tenker at et nettsted er så mye mer enn innovativ funksjonalitet og cutting edge teknologi. Det er også mer enn en strålende digital-brosjyre eller en oppdatert produktkatalog. Nettstedet kan kanskje heller betraktes som en egen kanal for merkevarebygging – med grenseløst potensiale.

Digitalfabrikken har jobbet med merkevarebygging i 25 år og kan hjelpe deg med utviklingen av nytt nettsted fra a–å. Vi kan gi råd om hvordan du best skaper en effektiv kanal for god kommunikasjon og merkevarebygging av din bedrift. Vi jobber tett med vår inhouse søsterbedrift Screenpartner og sammen kan vi hjelpe deg å skape et komplett nettsted som både er teknologisk fremoverlent og trygt forankret i dokumentert kompetanse og erfaring innen merkevarebygging. Med Digitalfabrikken og Screenpartner får du det beste fra to verdener med på laget.

For dialog og møtebooking kontakt art director og seniorrådgiver Petter Wilhelmsen på 922 922 02 eller petter@digitalfabrikken.no.

Fra venstre: Art director og seniorrådgiver Petter Wilhelmsen i Digitalfabrikken, daglig leder i Screenpartner Stian Andresen og webutvikler i Screenpartner Michael Wilhelmsen (foto: Linda Andernach Johannesen).